perjantai 31. tammikuuta 2014

Ravintolassa

Keskiviikkona poikkesin kantakapakassani oluella. Tapasin siellä läheiseen tuttavapiiri kuuluvan naisen. Siinä oluen hörppimisen, juoruilun ja päivän "sivistyslehtiä" lukiessamme, olimme hieman yhden miehen vähän poikkeavaa käytöstä. Se kiinnitti meidän huomion, että mies juo erittäin humalahakuisesti ja aina kun tulee uutta porukkaa baariin, niin hän yrittää liittyä seuraan. Useimmiten aika heikoin tuloksin tai sitten muu seurue poistui melko ripeästi takavasemmalle.
Kun jäimme kaveri kanssa oikeastaan ainoaiksi asiakkaiksi, niin mies pyrki meidän seuraan. Kumpikin meistä ensin mulkoili toisiaan, että päästetäänlö mies seuraamme. Otettiin mies sitten loppujen lopuksi seuraamme. Erittäin nopeasti mies käänsi keskustelun seksiin ja erityisesti häntä viehätti puheissa keski-iän ylittäneiden naisten kuivat limakalvot. Olimme sitten hieman vaivaituneita keskusteluaiheesta, mutta yrityksistä huolimatta emme onnistuneet vaihtamaan puheen aihetta.
Mies kysyi sitten ihan suoraan kaveriltani, että koska hän on viimeksi harrastanut seksiä. Kaverini meinasi jo siitä vetää hernee nenään ja oikeutetusti, mutta hillitsi itsensä.
Sitten mies kysyy multa, että missä minun vaimo on. Totesin, ettei mulla ole, eikä tule olemaankaan vaimoa. Jatkokysymyksemä tuli, että miksi. Vastasin, että heteronaisena llen kiinnostunut vain ja ainoastaan miehistä.
Hetken vaovautuneen hiljaisuuden jälkeen mies kysyy kaveriltani, että lähetäänkö nussimaan. Siinä vaiheissa kaverini hermostui melko totaalisesti ja erittäin tiukkaan sävyy totesi miehelle, että hänen on parasta poistua tästä seurueesta pirun nopeasti.
Tämän avautumisen jälkeen mies poistui melko nopeasti ja ulos asti. Ainakin omaksi parhaaksi.
Että tällainen tammikuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!